Alimente pe care le poți mânca în orice cantitate fără a te îngrășa

Obsedat de propria greutate,  există alimente pe care le poți mânca în orice cantitate. Sunt bogate în fibre, sărace în calorii și le poți consuma fără teamă că te vei îngrășa.

Popcorn

Daca pregatesti acasa popcornul fara unt si zahar (cu putina sare) il poti consuma fara frica. O portie contine numai 31 calorii.

Țelina

Telina contine 95% apa. Consumul de telina te ajuta sa dai jos excesul de greutate si, totodata, te detoxifiezi datorita efectului sau diuretic.

Vinete

O portie de vinete fara ulei contine 24 de calorii asa ca poti manca fara grija ca vei acumula kilograme nedorite.

Portocale, grapefruit și mandarine

De obicei, nu este recomandat sa consumi o cantitate mare de fructe daca vrei sa slabesti, insa citricele fac exceptie. Sunt bogate in fibre, flavonoide si vitamina C. Astfel ca sunt satioase, ajuta digestia, ficatul si ofera stralucire pielii ceea ce inseamna ca iti ofera un plus de sanatate.

Pepene verde sau galben

Cu numai 60-70 de calorii pe felie, poti manca pepene cat e ziua de lunga. Fructele acestea ajuta organismul sa elimine excesul de apa si, totodata, te ajuta sa te simti satul.

Castravete

O leguma indispnsabila pentru toti cei care vor sa slabeasca: te ajuta sa lupti impotriva grasimii si sa devii mai zvelt fara sa te raneasca in vreun fel.

Sfecla

Sfecla este o sursa buna de nutrienti, ca de exemplu magneziu. Ajuta la arderea grasimilor, crestere in masa musculara si regleaza nivelul zaharului din sange. O portie medie de sfecla are doar 40 de calorii.

Ou

Poti manca oua in orice moment al zilei fara teama ca te vei ingrasa. Bineinteles ca oul fiert este mai sanatos decat cel prajit. (Sursa: sfatulparinților.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel