Alianțe alegeri locale. Ciolacu, decizie despre organizaţiile judeţene ale PSD

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că, pentru prima dată, organizaţiile judeţene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formaţiuni fac alianţe pentru alegerile locale.

'Este pentru prima dată în partid când organizaţiile judeţene îşi decid singure, pentru alegerile locale, alianţele', a spus Ciolacu după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. El a adăugat că aceasta a fost decizia Comitetului Executiv Naţional. 'Alianţele politice pentru alegerile locale sunt atributul organizaţiilor judeţene. Pot face alianţe cu celelalte partide dacă găsesc disponibilitate. Aceste alianţe se fac pentru binele urbei pe care o reprezintă', a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă pentru alegerile parlamentare ar fi de acord cu o alianţă la nivel naţional cu Pro România, Ciolacu a spus: 'Eu sunt un om deschis, nu sunt un om duşmănos, nu am de plătit poliţe nimănui. Cred că stânga trebuie reîntregită. Să vedem discuţiile şi modalităţile. Mai este până acolo. Primul pas este făcut cu aceste alianţe locale. Lucrurile trebuie să fie normale, nu forţate', potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel