Ali MacGraw şi Ryan O'Neal, din "Love Story", reîntâlnire după 45 de ani. Cum arată acum

Protagoniştii celebrului film "Love Story", lansat în 1970, s-au reîntâlnit după 45 ani, nu pentru a turna o nouă peliculă cinemaografică, ci pe scenă, pe Broadway. 

Ali MacGraw şi Ryan O'Neal, actorii care au jucat rolurile principale, Jenny şi Oliver, în "Love Story", unul dintre cele mai romantice filme din istoria cinematografiei, s-au reîntâlnit după 45 de ani. Cei doi vor juca împreună într-un spectacol pe Broadway, intitulat "Love Letters", scrie redbookmag.com, potrivit gandul.info.

„Poate că este o extensie a filmului pe care l-am făcut cu ani în urmă", a declarat O'Neal, care acum are 74 de ani. „Pentru mine, (...) e ca şi cum am fi fost împreună în tot acest timp. Iar publicul are ocazia să vadă ce s-a întâmplat cu noi (personajele din film, n. red)", a adăugat el.

Ali MacGraw, în vârstă acum de 76 de ani, s-a declarat foarte fericită că are ocazia să fie din nou alături de partenerul său din celebrul film, admiţând că între ei a fost întotdeauna o „chimie" specială.

"Love Story", în regia lui Arthur Hiller, după un roman de Erich Segal, a câştigat un Premiu Oscar, a fost nominalizat la alte şapte statuete și şi-a adăugat în palmares cinci Globuri de Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel