Alexandru Pițurcă: Cum să dea un turc libidinos în mine?

alexandru-piturca-dcnews
alexandru-piturca-dcnews

Fiul selecţionerului Victor Piţurcă este indignat de zvonurile conform cărora ar fi fost bătut de iubitul gelos al unei femei pe care a încercat să o cucerească.

Alexandru Piţurcă, recunoscut în lumea mondenă drept un adevărat Don Juan, s-ar fi îndrăgostit nebuneşte de Monica Olanda, o tânără extrem de frumoasă şi care, la acea dată, era iubita unui afacerist turc, pe nume Iusuf. După ce a reuşit să-i despartă pe cei doi, Piţurcă jr. şi-a continuat nestingherit relaţia cu focoasa brunetă, spre disperarea turcului, care a jurat că se va răzbuna. Astfel, săptămână trecută, Iusuf i-ar fi aplicat o corecţie fizică fostului fotbalist, după ce l-a prins în baia unui club bucureştean.

Contactat de Ring, Alexandru Piţurcă a negat un astfel de incident şi susţine că totul este o invenţie. "Am fost eu bătut? Nu-mi vine să cred ce minciuni scontate pot apărea. Este incredibil aşa ceva! De unde până unde să ajungă un turc libidinos să dea în mine?! Nu se poate aşa ceva... De unde până unde să dea un turc în mine?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel