Alessandra Stoicescu, mărturisiri din viața de familie: Petrecem mult timp împreună

Alessandra Stoicescu își dorește să devină mămică, dar până atunci își petrece o bună parte din timp cu Bianca, fiica soțului ei dintr-o căsătorie anterioară.

VEZI ȘI: Oana Stancu-Dan Șova, replici dure. "TREBUIE SĂ VĂ CEREȚI SCUZE"

"Sigur că îmi doresc un copil. Noi am zis să profităm încă de lunile astea de după nuntă, pentru că suntem proaspăt căsătoriţi. Aşa că mai stăm puţin", a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Vedeta Antena 3 a spus că se înțelege foarte bine cu Bianca, fiica soțului său: "Eu spun doar că sunt o soră mai mare, nu sunt o mamă vitregă. Bianca are şi mamă şi tată şi are o relaţie minunată cu amândoi. Eu sunt alături de ea atunci când are nevoie şi de mine. Ne înţelegem chiar minunat, dar ca surorile".

"Sunt pisăloagă uneori, recunosc! Câteodată o trag aşa de mânecă, să facem aşa, să nu facem aşa. Îi dau sfaturi în tot ceea ce îşi doreşte să afle de la mine sau o interesează atunci când se poate. Noi petrecem foarte mult timp împreună, mergem la cumpărături, mai discutăm de şcoală, de toate, aşa ca în familie", a mai povestit Alessaandra despre copilul din viaţa ei, scrie Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel