ALEGERI LOCALE 2016. Ce șanse îi dă Ponta lui Firea

ALEGERI LOCALE 2016. PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou Primăria Generală a Capitalei, după 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta.

'Acum măcar e destul de clar - bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. Nu este deloc aşa uşor cum pare, dar cred că PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou la Primăria Generală, după 2012! Ceea ce cred că e corect (ţinând cont de oferta celorlalţi) şi e şi foarte bine!', a scris Ponta pe Facebook.

El i-a ironizat pe liberali pentru schimbarea candidaţilor la PMB, spunând că 'situaţia deja este exact ca în filmuleţul celebru - Stan şi Bran de la PNL'.

'Gorghiu şi Blaga s-au tot căznit să ducă pianul ('candidatul') pe scări! Nu a ieşit cu Buşoi, nu a ieşit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul! După ce au ţipat că vor guvernarea şi l-au pus pe Cioloş tehnocratul, au ţipat că vor câştiga Bucureştiul şi au terminat prin a arăta exact gradul de penibil şi degringolada la care nici măcar PNŢCD nu ajunsese', a afirmat fostul preşedinte al PSD.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, că a decis să îşi asume candidatura la Primăria Capitalei. Acesta îl va înlocui în cursa electorală pe Marian Munteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel