Alegeri Franța. Fillon, lovitură grea

Ancheta ce-l vizează pe conservatorul François Fillon a fost extinsă la condițiile în care costume de lux au fost oferite candidatului la președinția Franței, precizează AFP, potrivit Agerpres.

Parchetul național financiar a extins ancheta judecătorilor de instrucție pentru suspiciuni de trafic de influență, potrivit acestei surse.

Candidatul dreptei la alegerile prezidențiale din Franța, Francois Fillon, în centrul unei afaceri privind presupuse angajări fictive a soției și celor doi copii ai săi, a confirmat duminică seară că a primit din partea "unui prieten" costume de lux în valoare de câteva mii de euro.

Fillon a fost inculpat pentru 'deturnare de fonduri publice', 'disimulare și complicitate la abuzuri cu bunuri publice' și 'abateri de la obligațiile asumate în fața Înaltei autorități pentru transparență a vieții publice'.

Francois Fillon (63 de ani) s-a declarat în ultimele zile hotărât' să meargă 'până la capăt' în campania sa, chiar dacă va fi inculpat. El este primul candidat major din alegerile prezidențiale care concurează cu povara unei inculpări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel