ALDE, ieșire de la guvernare. Dăncilă: Nu am făcut acest scenariu

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă a vorbit despre posibilitatea ieșirii de la guvernare a partidului ALDE și ce ar urma să se întâmple.

- Dacă ALDE va ieşi de la guvernare, PSD va veni în Parlament pentru un vot cu o nouă structură a Guvernului sau veţi înlocui într-o şedinţă CEx miniştrii pe care acum îi au cei din ALDE. Aţi discutat acest lucru?

"Nu am făcut acest scenariu, vedem cum evoluează lucrurile. Avem o discuţie cu ALDE, luni. Sunt convinsă că din punct de vedere al corectitudinii parteneri de la ALDE ne vor spune dacă ies sau nu din coaliţie şi apoi împreună în CExN vom lua deciziile", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă le va face vreo concesie celor din ALDE, în cererilor pe care aceştia le-au făcut, Viorica Dăncilă a mai spus: "Nu este vorba despre o concesie. Nu cred că trebuie să abordăm astfel lucrurile, că ne face concesii unii la alţii. Vom lua împreună măsurile care sunt cele mai bune pentru Guvern şi pentru coaliţie. Pentru înjumătăţirea numărului de secretari de stat nu este nevoie de o reglementare legislativă, o putem face şi fără. Vom discuta luni şi vom vedea punctele pe care le vom avea împreună în program".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel