Ai un borcan cu Nutella? Prepară un desert delicios, căruia nu-i vei putea rezista

Ai un borcan cu Nutella.  Prepară un desert delicios, căruia nu-i vei putea rezista. Sursa - pixabay.com
Ai un borcan cu Nutella. Prepară un desert delicios, căruia nu-i vei putea rezista. Sursa - pixabay.com

Dacă au un borcan cu Nutella, poți coace niște fursecurile delicioase. Bineînțeles că poți schimba Nutella cu orice altă cremă de cacao care îți place.

Este esențial să alegi crema care îți place cel mai mult, pentru că această predomină în acestea fursecuri. Servește aceste fursecuri la micul dejun sau ca și o gustare între mese, alături de  un pahar cu lapte sau cu o ceașă de cafea aromată.

Exteriorul acestor fursecuri va fi ușor crocant, iar interiorul va fi cremos.  Dacă vrei să-i dai o notă mai dulce, poți adăuga niște chipsuri de ciocolată la exterior. De asemenea, poți înlocui făina de grâu cu făină de migdale sau de alune, ceea ce va spori aroma cremei de cacao.

Ingrediente:

160 de grame de făină,

60 de grame zahar brun,

8 grame praf  de copt,

2 ouă,

80 de grame de unt,

Nutella,

opțional - chipsuri de ciocolată.

 

Rețeta, pas cu pas

 

 

Pregătește o tavă și tapetează-o cu hârtie de copt. Pune pe tavă, cu o linguriță, Nutella și dă tava la congelator.  Acum trebuie să te ocupi de aluatul pentru fursecuri. Pune toate ingredientele într-un recipient și frământă-le până se integrează complet.

Ia apoi câte puțin aluat, modelează câte o bilă, în interiorul căreia vei introduce crema Nutella scoasă de la congelator.

Clătite de post pentru cei pofticioși de ceva dulce: rețeta rapidă și ieftină

Acoperă Nutella cu alatul și și așează fursecul pe o tavă de copt, acoperita cu hârtie pergament. Ai grijă să pui fursecurile la distanță unele de altele.

Fursecurile se coc în cuptorul încins la 180°,  aproximativ 15 minute. Fursecurile sunt gata când devin aurii.  Dacă vrei, poți adăuga, pe suprafața fursecurilor, chipsuri de ciocolată. Apoi trebuie doar să le lași să se răcească puțin și te poți bucura de aceste fursecuri delicioase. Poftă bună!

 

Cea mai simplă și delicioasă plăcintă cu mere: desertul se topește în gură și se prepară foarte repede

 

Plăcinta cu mere, preparată după această rețetă, este cea mai simplă și mai gustoasă. Se topește literalmente în gură și se prepară foarte repede. Toată bucătăria se va umple de o aromă incredibilă și toată familia se va grăbi să se așeze la masă.

Această rețetă este o opțiune grozavă de a coace o plăcintă delicioasă cu mere în fiecare zi, mai ales că toate ingredientele sunt mereu la îndemână.

Ingrediente:

mere (de preferință acre) - 500-600 de grame,

zahăr - 160 de grame,

făină - 160 de grame,

ouă - 4 bucăți,

praf de sare.

zahăr pudră - pentru decor.

 

Pregătirea desertului

 

Tăiați merele bucăți sau cuburi. Bateți ouăle cu zahărul și cu puțină sare. Pentru a vă asigura că aluatul este perfect, trageți o linie cu telul: dacă linia rămâne vizibilă 1-2 secunde și apoi se întinde, atunci ouăle și zahărul au fost bătute bine.

Cerneți făina în compoziția de ouă și zahăr și amestecați ușor cu o spatulă, de jos în sus. Trebuie să lucrați cu atenție, pentru ca aluatul să-și păstreze lejeritatea.

Două salate uimitor de delicioase cu struguri. Prepară-le pentru masa de Revelion

Tapetați o formă de copt cu hârtie de pergament sau ungeți-o cu unt și stropiți-o cu făină. Se toarnă ½ parte din aluat, apoi, se întinde jumătate din feliile de mere. Deasupra se toarnă restul de aluat și se așează cealaltă jumătate de felii de mere.

Dacă tăiați merele în cuburi, le puteți adăuga în aluat, amesteca ușor și apoi pune întreaga compoziție în tava de copt.

Cât timp se poate păstra pâinea în congelator? Majoritatea persoanelor greșesc


Coaceți plăcinta 25-30 de minute la o temperatură de 180 de grade. Plăcinta coaptă se poate decora cu zahăr pudră. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel