Ai spart oglinda? Nu arunca cioburile! Cu puțină imaginație, poți obține niște obiecte incredibile

Ai spart oglinda. Nu arunca cioburile. Cu puțină imaginație, poți obține niște obiecte incredibile. Sursa - pixabay.com
Ai spart oglinda. Nu arunca cioburile. Cu puțină imaginație, poți obține niște obiecte incredibile. Sursa - pixabay.com

De câte ori ți s-a întâmplat să spargi o oglindă? Nu arunca cioburile, deoarece există o mulțime de idei originale, pentru a recicla oglinda spartă.

Ai nevoie de puțină creativitate și un pic de ingeniozitate și poți refolosi cioburile oginzii într-un mod original. Cu puțină imaginație, vei obține rezultate incredibile!

Decorează un perete. De ce să te limitezi la zone mici pentru decor? Poți folosi bucățile de oglindă pentru a decora un perete întreg.  Efectul va fi cu adevărat uimitor!

O idee originală și ușor de realizat este să decorezi un perete despărțitor cu bucățile sparte ale oglinzii. Poți folosi cioburile ca niște bucăți de mozaic și decora peretele. Efectul va fi special și va avea un impact estetic.

Pregătește-te pentru ploile de toamnă. Cum se curăță o umbrelă veche ca să arate ca nouă

Decor frumos în bucătărie. Pentru a recicla o oglindă spartă, poți face un decor original pe peretele bucătăriei. Adună toate cioburile și asamblează-le, creând propriul decor. 

Poți tapița o piesă veche de mobilier. Pentru a recupera o oglindă spartă poți folosi cioburile pentru a decora suprafața unei măsuțe de cafea sau, dacă ai o casă cu etaj, poți decora treptele scărilor.

O idee originală și ușor de realizat este să creezi o nouă oglinda decorativă din cioburile celei sparte. În plus, poți crea un tablou frumos, pe care să-l pui pe un perete. Efectul va fi similar cu cel al unui mozaic.


Cum se îngrijesc crizantemele în ghivece? Sfaturile grădinarilor cu experiență

Poți folosi cioburile unei oglinzi sparte pentru a decora sticle. În acest fel, poți refolosi chiar și cele mai mici cioburi, creând efecte decorative foarte originale.

Datorită acestor proiecte ușor de realizat, poți da o notă personală și originală casei. Iată cum cu un pic de imaginație și ingeniozitate poți găsi soluții frumoase pentru a înfrumuseța încăperile casei tale.

Vezi și:

Îndepărtează ușor petele de sos și de cafea de pe fețele de masă și prosoape: iată o metodă ideală

Într-o casă, gospodinele au întotdeauna ceva de făcut. Curățarea podelelor, lustruirea oglinzilor, spălarea rufelor, gătitul și multe alte sarcini le țin mereu ocupate. 

Una dintre cele mai dificile sarcini ale gospodinelor este îndepărtarea petelor încăpățânate de pe țesături. Există pete care, odată impregnate în țesături, sunt foarte greu de îndepărtat.

Printre ele mai expuse țesături de a fi pătate se numără fețele de masă și șervețele. Fiind folosite zilnic, acestea poartă, adesea, ”amintirile” meselor trecute.

Prosoapele și halatul de baie vor fi mereu moi și pufoase. Respectați aceste reguli și renunțați la balsam

Din fericire, există metode foarte simple pentru a elimina și cele mai rezistente pete. De exemplu, aveți nevoie doar de un mic truc pentru a îndepărta petele de vin de pe fețe de masă.

Alte pete frecvente sunt cele de sos și de cafea. Ambele alimente sunt prezente mereu pe mesele noastre. Din acest motiv, se poate întâmpla să vărsați din neatenție niște cafea pe față de masă sau să o stropiți cu puțin sos.

Astăzi veți descoperi cum să eliminăm aceste pete odată pentru totdeauna, cu produse naturale pe care le aveți deja acasă.

Petele de rugină de pe o cadă veche vor dispărea fără urmă în 5 minute: ai nevoie de două ingrediente

Petele de sos par greu de îndepărtat din cauza uleiului pe care îl conține. În realitate va trebui să folosiți o pastă, făcută din sare grunjoasă și bicarbonat de sodiu, în părți egale.

După ce amestecați bine ingredientele, aplicați pasta pe pete și lăsați să acționeze. După ce timpul a expirat puteți pune fața de masă sau prosoapele în mașina de spălat. 

Petele de cafea sunt deranjante. Dacă fețele de masă și prosoapele din bumbac sunt murdare de cafea trebuie să le puneți la înmuiat într-un lighean cu apă fierbinte, în care ați pus 5  picături de peroxid de hidrogen. Lăsați-le în apă cel puți o oră, după care veți observa că petele au dispărut.

Nouă plante de interior care pot fi oferite atât femeilor, cât bărbaților. Atrag fericirea și norocul

Această metodă este potrivită pentru fețele de masă și prosoapele albe. De asemenea, puteți folosi și săpun de Marsilia. Doar umeziți batonul de săpun și frecați petele. Lăsați produsul să acționeze cel puțin 20 de minute, după care veți vedea că țesătura este albă și fără pete.

Iată metoda ideală pentru a îndepărta petele de sos și cafea în câțiva pași simpli cu ingrediente naturale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel