Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Ai mai încercat o astfel de ciorbă? E gustoasă, hrănitoare, acrișoară de la murături și plăcut aromată de la tarhon

Ciorbă
Ciorbă

Vlăduț, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a explicat cum se pregătește o ciorbă mai specială, cu multă carne de porc afumată, iar legumele proaspete, înlocuite cu multe murături: castraveciori, varză și gogoșari.

Ingrediente pentru ciorbă de afumătură și murături

 

1 kg afumătură de porc (coaste, pulpă)
2-3 cepe
2-3 linguri de ulei
1 varză murată, mai micuță
5-6 buc. gogoșari în oțet
5-6 buc. castraveciori murați
2 gălbenușuri
400 gr smântână de consum
sare și piper, după gust
tarhon

Mod de preparare

 

Se toacă ceapa mărunt, se porționează carnea de porc și se trag împreună în ulei, direct în vasul în care va fi preparată ciorba.

Se adaugă varza murată, tocată și se completează cu apă fierbinte.

Se fierbe ciorba până când atât carnea cât și varza sunt pătrunse, iar cu 15 minute înainte de a stinge focul, se adaugă gogoșarii tocați, castraveciorii tocați și puțin tarhon.

Tot înainte de a stinge focul, cu 5-6 minute, se drege ciorba cu gălbenușurile amestecate cu smântâna și se mai asezonează gustul și cu puțin piper, notează a1.ro.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.24
YesMy