Agenția VIP. Cristi Brancu, nouă colegă de platou

Cristi Brancu
Cristi Brancu

Cristi Brancu va avea o nouă colegă începând cu noul sezon al emisiunii ''Agenția VIP'', difuzat live din 27 august, de la ora 22.45

Actrița Majda Aboulumosha este noua co-prezentatoare a emisiunii Agenția VIP.

„Agenția VIP este un proiect tot mai puternic cu fiecare sezon. Abia așteptăm să oferim exclusivități din 27 august, alături de Majda, care va adăuga la ingredientele emisiunii emoție, zâmbet, farmec și multă bună dispoziție! Mai mult show, mai fresh, mai cool!", a declarat Cristi Brancu.

Actrița Majda Aboulumosha este la rândul ei foarte entuziasmată, mărturisind totuși că acest nou început este pentru ea unul ce vine cu multe emoții.

Propunerea din partea Antenei Stars de a prezenta alături de Cristi Brancu emisiunea „Agenția VIP" a fost o bucurie. Am acceptat cu zâmbetul pe buze știind ca lucrurile se vor dezvolta natural și sunt înconjurată de o echipă cu o experiență vastă de la care o să am ce sa învăț și ne vom completa perfect.

(w670)

Sunt convinsă că nu va fi nici ușor, fiind prima emisiune pe care o voi prezenta, iar lipsa publicului, aplauzelor, pentru că aceste lucruri îți transmit emoții și te ajută să faci lucurile mai ușor de cele mai multe ori, așa cum se întâmplă pe scenă și nu numai, mă pot pune în dificultate. Dar gândurile acestea se duc știind că-l am alături pe Cristi Brancu, un prezentator pe care-l admir pentru profesionalism, tact și toată munca pe care o depune. Sunt sigură că ne vom înțelege frumos și oamenii de acasă vor fi încântați să ne primească seară de seară în casele lor alături de invitații noștri. Sper ca prezența mea sa fie una plăcută și țin să le mulțumesc tuturor de pe acum pentru sprijin și nu numai", a spus Majda.

Cu ce surprize vor veni și ce invitați speciali vor avea Cristi Brancu și Majda Aboulumosha în noul sezon "Agenția VIP", telespectatorii vor vedea în fiecare zi de luni până vineri, de la 22.45, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel