Află ce companie l-a angajat pe Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. va primi 12 milioane de dolari pentru a deveni imaginea unei firme de telecomunicații. Nu o va face interpretându-l nici pe Iron Man și nici pe Sherlok Holmes, ci fiind el însuși. 

HTC va folosi imaginea lui Robert Downey Jr. pentru a-și promova dispozitivele mobile, care au ajuns într-o poziție inferioară față de principalii concurenți de pe piață. Actorul va avea ultimul cuvânt în legătură cu elementele creative ale campaniei, care va include reclame pentru TV, printuri și afișe publicitare.

Compania HTC are venituri din ce în ce mai mici, în special în ultimele trimestre și a suferit pierderi de personal și tăieri salariale.La reuniunea anuală a acționarilor, CEO-ul companiei, Peter Chou, a cerut răbdare și a anunțat investiții semnificative pentru comercializarea produselor. Starul produselor HTC, smartphone-ul HTC One se pare că a avut reacții critice pozitive, dar încă rămâne de văzut cum va primit de către cumpărători. Poate că actorul proaspăt cooptat va putea crește vânzările producătorului taiwanez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel