Adriana Săftoiu explică de ce a eșuat omul politic Băsescu

Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu

Fost consilier prezidențial, actual purtător de cuvânt al PDL Adriana Săftoiu a vorbit marți seara la Realitatea Tv despre perioada petrecută în funcția de la Cotroceni, oferind și o explicație, ca fost apropiat al președintelui, pentru eșecul acestuia.

Adriana Săftoiu consideră că Traian Băsescu a greșit că și-a asumat multe riscuri și a jucat cartea adversității când a venit la putere, atitudinea asta fiindu-i de folos doar în opoziție. ”Pe Traian Băsescu l-aș fi numit pe viață lider al opoziției”, a precizat fostul consilier prezidențial.

Întrebată cărui fapt se datoarează eșecul lui Traian Băsescu, democrat-liberala a răspuns: ”Pentru că s-a comportat la putere ca in opoziţie. Aveai nevoie să solidarizezi poporul în jurul unui mare proiect. Mi se pare că supărările pe care le are in ultimul timp - şi le manifestă radical - te face să crezi că mai degrabă tinde să spună că ceilalţi sunt vinovaţi sau că n-a fost suficient sprijinit, e greu să spun dacă îşi dă seama sau nu (că a eşuat - n.r)”.

”Risc să fac icter”

Adriana Săftoiu a informat declarațiile publice ale lui Traian Băsescu, care a afirmat că l-a numit direct la SIE pe Claudiu Săftoiu la rugămințile soției sale. ”A fost o uimire pentru mine ca preşedintele a spus ca eu i-am cerut să-l numească pe Claudiu la SIE (...) Dar aşa a inţeles atunci preşedintele să reacţioneze. De ce? Si el singur recunoaşte că are reacţii intempestive când se supără. Avea şi o vorbă: risc să fac icter”, a mai spus Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel