Adrian Ursu: Răspunsul pe care-l va da Toader, TRANȘANT

Dan Carp / 15 feb 2018 / 18:47 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader, declarații după refuzul de-al primi pe preşedintele FSANP
Descriere foto: Tudorel Toader, declarații după refuzul de-al primi pe preşedintele FSANP

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat declarația de presă a lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției, în direct la Antena 3, în cadrul emisiunii „100 de minute", cu Alessandra Stoicescu.

Jurnalistul a declarat că la fel ca în cazul conferinței de presă a lui Kovesi de ieri și la Ministerul Justiției s-a discutat despre nimic: ”Ieri am stat și ne-am uitat două ore și zece minute ca să aflăm nimic. Astăzi, am aflat nimic după mult mai puțin timp, ceea ce mi se pare un progres și zic că trebuie să privim în această cheie optimistă.”

 

„Concluziile ministrului nu pot fi unele confuze"

 

Cu toate acestea, Adrian Ursu amintește declarația lui Toader de luni, pe care a făcut-o în legătură cu adevărata față a sistemului judiciar.

„Eu aș rămâne încrezător (...) în evaluarea pe care a făcut-o și pe care o va prezenta Tudorel Toader, pentru ministrul Justiției a declarat în direct la Antena 3, luni la prânz, ceva ce mie mi-a rămas în minte (...) A spus că toate dezvăluirile din aceste zile au permis cetățenilor să vadă fața sistemului judiciar și cred că asta este de reținut și este unul dintre lucrurile pentru care acțiunea și concluziile ministrului Justiției nu pot fi unele confuze. Această față pe care au descoperit-o în plus față de ceea ce știau mulți dintre cetățenii României este una care generează uriașă neîncredere a lor în sistemul juriciar. O țară în care neîncrederea în justiție atinge cote atât de mari cum se întâmplă în România, nu poate funcționa în mod real. Și atunci trebuie recucerită această încredere, iar recucerirea încrederii nu se poate produce prin răspunsuri confuze", a precizat Adrian Ursu.

„Dacă Tudorel Toader vrea să-și urmeze în continuare pașii în cariera sa profesorală fără să fie privit strâmb de studenți și de colegii săi profesori, cred că răspunsul pe care-l va da Tudorel Toader va fi unul tranșant", a concluzionat jurnalistul la Antena 3.

 

[citeste si] 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26