Adolescentă de 17 ani din Prahova, dispărută în timp ce se întorcea de la şcoală

O adolescentă în vârstă de 17 ani din localitatea prahoveană Gherghiţa, dispărută în timp ce se întorcea de la şcoală, este căutată de poliţişti. Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, dispariţia a fost sesizată de familie marţi seara. 

'Marţi, 22 octombrie, în jurul orelor 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pucheni au fost sesizaţi despre faptul că numita Chirilă Ioana Gabriela, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghiţa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeaşi zi, în jurul orelor 10,30, către liceul din municipiul Ploieşti, unde este elevă. Ultima conversaţie purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17,30', se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, fata a afirmat, în timpul ultimei convorbiri cu familia, că se află în staţia de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să plece către casă. Adolescenta are 170 de centimetri înălţime, circa 55 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten lung, drept şi ochi căprui.

În momentul dispariţiei purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă şi pantofi sport negri. Cei care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel