"Am o TUMOARE la cap!" Adi Nartea, anunțul momentului: Efectiv am căzut, m-am văzut cu toate firele pe mine

Foto: Youtube Acasa la Maruta
Foto: Youtube Acasa la Maruta

Actorul Adi Nartea a făcut o dezvăluire incredibilă.

Adi Nartea, unul dintre cei mai iubiți și râvniți actori din serialul "Vlad", a făcut dezvăluiri șocante.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, actorul Adi Nartea a vorbit în premieră despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în urmă cu câțiva ani și despre care a refuzat să dea detalii până acum.

În urmă cu patru ani, actorul din serialul "Vlad" a crezut că va muri, atunci când a descoperit că are o tumoare la cap și a început să aibă o problemă la urechea stângă. După ce a consultat mai mulți medici, aceștia i-au spus că trebuie să se opereze de deviație de sept, însă simptomele au continuat să apară după intervenție, așa că, la sfatul mamei sale, actorul a făcut un RMN, moment în care a aflat despre tumoare.

"Se numește schwanom de trigemen"

"Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului!", a povestit Adi Nartea.

Tumoarea era mare, avea lățimea de 3 cm și grosimea de aproape 2 cm.

"Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc", a completat el.

Adrian Nartea, operat de două ori în Franța

Șocul pentru îndrăgitul actor nu s-a oprit aici și asta pentru că primul medic care l-a consultat l-a sfătuit sa-și schimbe meseria, pentru că va rămâne desfigurat.

"Ar fi ok dacă a-i începe să te reorientezi, pentru că după intervenție e risc foarte mare să rămâi desfigurat. M-am văzut pe mine, lângă mine. Mă vedeam exact cum stăteam la aproape 45 de grade, cu toate firele pe mine. Efectiv am căzut. Aveam momente în care stăteam și plângeam, că nu știam ce să fac", a spus el.

Adi Nartea a suferit două intervenții lungi în Lyon, Franța.

"Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După, am stat 7 zile în spital. N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.

După o perioadă dificilă, actorul a reușit să treacă cu bine peste această cumpănă, iar în luna martie, actorul a devenit tată pentru a doua oară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel