Adevăratul nume al lui Nelu Ploieșteanu. Actrița Crina Matei, amintiri de AUR cu lăutarul inimii

foto Antena 3
foto Antena 3

Actrița Crina Matei a povestit, cu drag și tristețe, în același timp, despre maestrul muzicii lăutărești Nelu Ploieșteanu, răpus de COVID-19. 

”Mi-aș fi dorit, din tot sufletul, ca întâlnirea noastră să fie cu un prilej mai de bucurie, din păcate, e o zi tristă” i-a spus Crina Matei jurnalistei Florentina Fântânaru, la Antena 3.

Cvadrupla de aur

”Nu este om care să-l fi ascultat și să nu-l fi iubit pe Nelu Ploieșteanu” a spus Crina Matei care a dezvăluit că ”Toți îl știm de Nelu Ploieșteanu, dar numele lui adevărat este Ion Dumitrache, născut într-o zi de 16 decembrie”. În aceeași zi de 16 decembrie e născută și Crina Matei. Arătând fotografia în care apărea alături de Nelu Ploieșteanu și Marian Mexicanu, Crina Matei a spus că ”Noi toți trei, împreună cu Beethoven, suntem născuți în aceeași zi și ne alintam noi spunând că suntem cvadrupla de aur. Ne alintam, ne bucuram și petreceam seri extraordinar de frumoase”. 

Nelu Ploieșteanu, mereu la costum

Actrița a mai spus despre maestrul Nelu Ploieșteanu că ”mereu era la costum, cu cravată roșie, mirosind a parfum fin, iar, în anotimpurile reci, întotdeauna avea un palton impecabil, bej, am să-l țin minte întotdeauna.”

”Omul ăsta, foarte iubit de oameni, a avut parte de bani, a primit bani pentru bucuria transmisă și eu niciodată nu l-am simțit arogant. Eu nu-mi aduc aminte să fi spus vreodată nu la vreo solicitare, fie că era o petrecere în familie sau un spectacol, omul venea, era punctual, venea la repetiții” a mai spus Crina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel