Adelina și Cove, pictorial pe malul mării

cove_adelina
cove_adelina

Prezentatorul emisiunii de la Kanal D, ”Mireasă 90 60 90”, Cove și confidenta mireselor, Adelina Pestrițu, le-au arătat concurentelor intrate în competiție cum trebuie să pozeze în ziua nunții, dacă ar realiza o ședință foto la malul mării.

Cove și Adelina au luat și ei calea litoralului, pentru a le încuraja pe concurentele intrate în competiția “Mireasă 90 60 90” să facă față probei de foc la care supuse în această săptămână. În fața unui fotograf renumit, la malul mării, ele trebuie să pozeze ca în ziua nunții.

În pauzele de filmare, Cove și Adelina au profitat de frumusețea locului și le-au arătat fetelor cât de ușor poți străluci în fața aparatului de fotografiat. Veseli, plini de viață și dezinvolți, cei doi s-au urcat într-o barcă și au pozat ca doi profesioniști spre uimirea concurentelor de la “Mireasă 90 60 90”.

Despre prestația mireselor la prima ședință foto profesionistă din viața lor, dar și cine va părăsi competiția din cauza stângăciei cu care a zâmbit în fața aparatului de fotografiat, aflați sâmbătă, 26 mai, de la ora 20.30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel