Adelina Pestrițu, siluetă de invidiat după naștere: “Nu mă grăbesc!”

Adelina Pestrițu are o siluetă impresionantă la doar șase săptămâni de când a adus-o pe lume pe micuța Zenaida.

La scurt timp după naștere, vedeta a început încet-încet să aibă grijă să revină la silueta de dinaintea sarcinii. S-a consultat cu medicii pentru a găsi metodele eficiente pentru remodelare corporală, care să nu afecteze abdomenul trecut prin intervenția de cezariană.

Având acceptul specialiștilor, Adelina a urmat o serie de tratamente corporale, tehnologii de ultimă generație, care au ajutat-o să aibă o siluetă armonioasă.

(oar_w460)

După o lună, rezultatele sunt uimitoare. Dovadă și fotografia pe care a postat-o pe site-ul ei, www.edamagazine.ro.

“După o lună de la operația de cezariană, vă pot spune că mai am câteva kilograme de dat jos, însă nu mă grăbesc. Hormonul relaxin încă își face de cap și n-aș vrea să-l enervez cu ceva, astfel încât să mă răsplatească fix cu opusul. Tot ceea ce am facut constă în tratamente corporale, corsete și centuri în care stau ancorată 24/24.

Când vine vorba despre tratamente corporale, musai trebuie să ai permisiunea medicului tău să le faci. Ceea ce-ți pot recomanda în materie de remodelare corporală, o fac cu drag, însă nu apela la aceste trucuri dacă nu ai undă verde din partea unui medic avizat.

Tratamentele la care am apelat sunt:

- Radiofrecvență

- Criolipoliză -Clatuu ( -9 grade)

- Techni Spa

- Masaj de relaxare combinat cu cel anticelulitic.

- Alliance

(oar_w460)

Toate acestea sunt capabile să facă minuni cu silueta ta, care a suferit mari schimbări în timpul sarcinii, însa, timp de cel puțin 2-3 luni, nu te atinge de abdomen. Pune-le în aplicare pentru picioare, fese, spate, brațe.

Abdomenul trebuie protejat până când uterul se va retrage în mod natural și toate organele se vor așeza în poziția inițială. Este nevoie de timp și răbdare. Operația trebuie protejată, dacă nu-ți dorești să te confrunți cu probleme de sănătate și de ordin estetic”,  a scris Adelina pe site-ul său.

(oar_w460)

Adelina Pestrițu a apelat la tratamentele faciale și corporale și înainte de sarcină și în timpul acesteia. Înainte să rămână însărcinată, și-a perfecționat silueta cu ajutorul tratamentului Clatuu, dar și LPG Alliance, iar tenul său a fost tot timpul proaspăt și sănătos și mulțumită tratamentelor de Superhidratare de la Silhouette.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel