Adela Popescu și Radu Vâlcan, anunț: Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

Foto: Instagram Adela Popescu
Foto: Instagram Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă la început de an iar visul lor a devenit realitate. 

Prezentatoarea de la "Vorbește Lume" a mărturisit că a făcut o achiziție mult așteptată. Adela Popescu și soțul ei și-au cumpărat o proprietate la mare.

În aceste momente, vedeta și familia ei se află în vacanță în Dubai, iar timpul liber a ajutat-o pe Adela Popescu să facă o retrospectivă a anului 2021 și să împărtășească cu fanii ei de pe rețelele de socializare realizările pe care le-a avut.

"Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

De Radu nu mai zic, că deşi el avea ceva îndoieli (despre care o să va povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia aşteaptă el să fie gata blocul (la vară) - şi să plece cu băieţii lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, aşa că acolo este apartamentul), să îşi bea el cafeaua pe terasă în miros de pini şi apă sărată- căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!

Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 şi rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. Nu uitaţi să visaţi. Şi să va şi notaţi undeva ce. Că trece anul şi uitaţi", a povestit Adela Popescu.

Apartamentul este localizat în zona Olimp, într-un bloc aflat încă în construcție.

Astfel, de la vară, Adela și familia ei își vor putea petrece vacanțele în noua casă, chiar lângă o pădure de pini.

Adela Popescu, gest emoționant după ce adorm copiii: Îmi vine să îngenunchez lângă ei şi să fac o spovedanie. Îmi cer iertare

"În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei şi să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubiţele de pe corp, ochii închişi, degeţelele, inimile. Şi să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omeneşte posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.

Și vine dimineaţa, şi nu vor bluză galbenă, şi nici ghetele maro, se trag de păr, împrăştie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem şi că dregem, mergem la muncă, ne intorcem obosiţi, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăştie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiţi şi tracasaţi, ne scapă o ameninţare, ridicăm glasul, ei ne strâng în braţe şi ne spun că ne iubesc până la cer şi înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...Şi eu, iar îngenunchez, şi îmi cer iertare, şi le pup mânuţele, ochişorii... şi le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...", a scris Adela Popescu pe Facebook.

Radu Vâlcan, făcut praf de Adela Popescu: Spune acum în fața poporului. De asta mă lași însărcinată?

Prezentatoarea l-a prins pe picior greșit pe soțul ei în momentul în care l-a întrebat dacă silueta ei rotunjoară din timpul sarcinii reprezintă motivul pentru care au atâția copii. 

Radu Vâlcan: Când l-am înțărcat pe Andrei am fost în Dubai.

Adela Popescu: Păi de 5 ani sunt însărcinată și alăptez.

Radu Vâlcan: Suntem de foarte mulți ani împreună și avem doar 3 copii.

Adela Popescu: Spune acum în fața poporului, tu mă lași însărcinată pentru că îți place cum arăt cu forme? (…) Dau drumul la mâncat decât să mai fac copii.

Care sunt defectele Adelei Popescu

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la același post, Radu Vâlcan a fost supus probei „Sosurile iuți”, acolo unde a răspuns celor mai picante întrebări.

Șocat de întrebările la care trebuie să răspundă, Radu Vâlcan a spus: "Credeam că emisiunea asta e altfel, despre altceva, că vin și vorbesc puțin".

Cătălin Măruță: Spune trei defecte ale Adelei Popescu

Radu Vâlcan: Este dezordonată, vorbește mult la telefon și nu e atentă în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel