Actorul Matthew McConaughey, numit profesor la Universitatea din Texas

Actorul premiat cu Oscar Matthew McConaughey se va alătura Universităţii din Texas în calitate de profesor la Departamentul de Radio-Televiziune-Film al instituţiei, informează publicaţia dedicată celebrităţilor Hollywood Reporter.

Actorul era colaborator al universităţii încă din 2015, însă miercuri, conducerea instituţiei a anunţat că McConaughey va fi încadrat ca profesor, prin această numire fiindu-i recunoscută "munca sa remarcabilă de profesor şi de mentor".

McConaughey (49 de ani) va continua să predea cursul de producţie cinematografică "Script to Screen", pentru care crease o programă de curs. 

Universitatea a precizat că actorul este respectat pentru "disponibilitatea sa de a lucra cu studenţii şi în afara orelor de curs". 

McConaughey a absolvit Universitatea din Texas cu o diplomă în film în 1993, iar de atunci a apărut în numeroase filme precum "Dazed and Confused", "The Wolf of Wall Street" şi "Dallas Buyers Club", pentru care a primit un Oscar şi un Glob de Aur pentru rol principal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel