Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în luna septembrie pentru 'atingeri nesolicitate'

Actorul american Cuba Gooding Jr. va fi judecat în luna septembrie pentru acuzaţii de "atingere nesolicitată", în condiţiile în care un tribunal din New York a respins cererea de abandonare a acţiunii judiciare demarate împotriva sa, informează AFP vineri.

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 1997, pentru rolul său din "Jerry Maguire", actorul, originar din New York, este acuzat că i-a atins sânii unei femei într-un bar din Manhattan în luna iunie.

Gooding neagă acuzaţiile, iar avocaţii săi dau asigurări că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bar arată în mod clar că vedeta nu este vinovată.

Cu toate acestea, judecătoarea Phyllis Chu de la Curtea Penală a statului New York a respins miercuri solicitarea acestora de abandonare a acţiunii judiciare demarate împotriva actorului.

"Instanţa consideră că acuzatul nu a prezentat motive convingătoare pentru a fi justificată o abandonare", a declarat Chu într-o decizie scrisă la care AFP a avut acces.

Procesul urmează să înceapă pe 3 septembrie.

Infracţiunea de atingere nesolicitată se pedepseşte cu un an de închisoare potrivit legislaţiei statului New York.

În vârstă de 51 de ani, Cuba Gooding Jr., care a cunoscut celebritatea cu "Boyz n the Hood" (1991), l-a interpretat recent pe O.J. Simpson în miniseria "American Crime Story".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel