Actorii din "Suits" rup tăcerea despre Meghan Markle, după interviul cu Oprah. Cum este, de fapt, ducesa de Sussex

Foto: Instagram / suits_posts
Foto: Instagram / suits_posts

Actorii din serialul Suits au reacționat în urma interviului ducilor de Sussex. Ce spun aceștia despre Meghan Markle.

Declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry au scandalizat o lume întreagă, iar în urma interviului lui Oprah, o mulțime de jurnaliști, cunoscuți sau membri ai familiei celor doi au făcut o mulțime de dezvăluiri. 

Printre aceștia se numără și colegii lui Meghan Markle din celebrul serial "Suits".

Producătorul serialului, Aaron Korsh, a sărit în apărarea ducesei de Sussex și a adresat numai cuvinte de laudă la adresa ei.

"Meghan Markle nu este un monstru. Este o femeie puternică, cu o inimă bună, care încearcă să îşi croiască drumul într-o situaţie de neimaginat", a scris acesta pe rețelele de socializare.

Patrick Adams, fostul partener de film al lui Meghan a condamnat Familia Regală pentru amplificarea agresiunilor asupra fostei sale colege și a susținut că Harry și Meghan au fost, în realitate, forțați să plece din Marea Britanie, pentru a-și proteja sănătatea.

"Mă îmbolnăvisem când citeam la nesfârşit postări rasiste care ajungeau în toate tipurile de mass-media din Marea Britanie şi din lume. Ştiam că Meghan era mai puternică decât au realizat unii. Ştiam că oamenii vor regreta că au subestimat-o. Este obscen că familia regală promovează acuzaţiile de intimidare împotriva unei femei care în esenţă a fost forţată să plece din Marea Britanie pentru a-şi proteja sănătatea mintală şi propria familie", a scris și Patrick Adams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel