Urmărește emisiunea live


Accident violent la Târgu-Mureș. Un un mort şi trei răniţi grav, după ce un autoturism a fost lovit de un tren InterRegio

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav, joi dimineaţa, în urma coliziunii dintre un autoturism înmatriculat în Galaţi şi Trenul InterRegio 4541, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş. 

Coliziunea dintre trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda - Târgu Mureş, şi un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi, soldată cu un mort şi trei răniţi grav, ar fi avut drept cauză neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată de către conducătorul auto, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

'Astăzi (joi n.r.), în jurul orei 5,00, pe DJ 153, la km. 0+400 m, în afara localităţii Reghin, s-a produs accident rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat in judeţul Galaţi, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care a fost acroşat de trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda - Târgu Mureş.

În urma accidentului au rezultat patru victime, toate din autoturism, care au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, ulterior una dintre victime a decedat.

Poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment', a informat Biroul de presă al IPJ Mureş. Pentru descarcerarea persoanelor surprinse în autoturism în urma accidentului de pe DJ 153 a intervenit Detaşamentul Reghin cu două autospeciale şi nouă subofiţeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel