Accident soldat cu cinci victime pe o şosea din Giurgiu

Cinci tineri, două fete şi trei băieţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, au fost transportaţi la spital, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident produs în judeţul Giurgiu. Autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

[caption id="attachment_219415" align="alignleft" width="276"] photo:Mediafax[/caption]

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au declarat că la locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, cinci ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă, patru dintre răniţi fiind găsiţi în maşină, iar al cincelea în şanţul din apropiere.Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că autoturismul marca BMW a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat de câteva ori. Ulterior, a rupt un pom şi gardul unui magazin, oprindu-se la trei metri distanţă de un rastel cu butelii pline cu gaz.

Cauzele accidentului sunt viteza excesivă şi neatenţia la volan.În urma accidentului, victimele, două fete şi trei băieţi, au fost transportate la spital.Cele două fete au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Universitar din Bucureşti, iar băieţii au fost internaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu.Toţi au multiple traumatisme craniocerebrale şi fracturi, dar starea lor este stabilizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel