Accident Focşani. Un șofer băut şi fără permis s-a înfipt cu mașina într-un copac

Accident
Accident

Un tânăr de 31 de ani, din Focşani, care s-a urcat la volan băut şi fără permis de conducere, a intrat cu autoturismul într-un copac.

Un tânăr de 31 de ani, din Focşani, care s-a urcat la volan, marţi dimineaţa, băut şi fără permis de conducere, a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea unui bulevard din centrul oraşului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Tânărul, care avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat la scurt timp, potrivit Agerpres.

"Marţi, în jurul orei 05,00, am fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe bulevardul Independenţei din municipiul Focşani. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, conducătorul auto, care a părăsit locul accidentului, a fost identificat, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Focşani. Cu ocazia testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel