Accident cumplit pe A1. Trei persoane, printre care şi un copil, au murit UPDATE

Ambulanță
Ambulanță

Un accident cumplit a avut loc, vineri dimineaţă, pe autostrada A1 Traian Vuia-Timişoara. Două persoane au murit, un copil de cinci ani a decedat mai târziu, la spital. 

UPDATE: Unul dintre cei doi copii implicaţi în accidentul rutier care a avut loc vineri dimineaţa pe autostrada A1, pe raza localităţii Traian Vuia, a decedat la spital, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

'Din nefericire, în urma accidentului, două persoane adulte de aproximativ 60 de ani au decedat pe loc, iar doi minori de cinci şi şase ani au fost răniţi şi transportaţi la spital în stare de inconştienţă. În jurul orei 10,00 a decedat minorul de cinci ani', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

UPDATE:  Şoferul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, în zona localităţii Traian Vuia, în urma căruia două persoane au decedat şi doi minori au ajuns la spital în comă, a fost identificat de poliţişti după ce a fugit de la locul producerii evenimentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, acesta are 43 de ani şi este din satul Româneşti. El a intrat pe contrasens şi a izbit autoturismul care se deplasa regulamentar.

Două persoane au decedat şi alţi doi minori sunt în comă după un accident rutier petrecut vineri dimineaţa pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1, la kilometrul 447, în zona localităţii Traian Vuia, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii între două autoturisme, două persoane adulte au decedat, iar doi minori au suferit leziuni grave, fiind în stare comatoasă. Circulaţia rutieră pe sensul către Timişoara este deviată de către poliţişti prin parcare. Valorile de trafic sunt reduse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel