A vrut să scape de un roi de albine și a sfârșit devorat de pești piranha într-un lac

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat a încercat să scape de un roi de albine, dar a intrat într-un lac plin cu pești carnivori. 

Momente dramatice pentru trei tineri prieteni care se aflau la pescuit pe marginea unui lac din Brazilia. Aceștia se aflau la pescuit, iar la un moment dat au fost atacați de un roi de albine, scrie Digi24 care citează presa locală.

De teama și în încercarea disperată de a scăpa de miile de albine care îi înțepau, bărbații au sărit în lacul situat în Brasilândia de Minas, Minas Gerais.

Doi dinte tineri au reușit să înoate până la o zonă sigură, dar un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost dat dispărut.

Pompierii i-au găsit trupul desfigurat

Autoritățile locale au fost solicitate imediat la fața locului pentru a începe căutările persoanei dispărute. Un scafandru care a vrut să intre în apă și-a dat seama imediat că aceasta este plină cu pești piranha.

În cele din urmă, trupul desfigurat al tânărului a fost găsit și recuperat după ce a fost devorat de peștii piranha, la patru metri distanță de mal, după câteva zile.

Oamenii legii au stabilit că tânărul fusese atacat și parțial mâncat de peștii carnivori. Specialiștii susțin că atacurile peștilor sunt rare asupra oamenilor și se întâmplă atunci când oamenii nu sunt atenți în ce ape intră. 

Copil de 2 ani cu un PITON viu pe iarbă

Un copil de doi ani a fost filmat în timp ce trăgea un piton viu pe iarbă, încercând să-l scoată din grădină. Micuțul este chiar fiul celebrului prezentator TV din Australia, Matt Wright, cel care se luptă cu crocodilii. El și-a filmat fiul în timp ce voia să scoată din curte un piton lung de doi metri, au scris jurnaliștii de la The Independent.

Copilul a apucat curajos șarpele cu ambele mâini și a început să tragă de el pentru a-l duce în iarbă. Matt Wright stătea lângă el și îl încuraja, în timp ce filma totul. Acesta l-a sfătuit totuși pe micuț să stea departe de capul pitonului. Din fericire micuțul nu a pățit nimic, dar pitonul l-a fi putut mușca și chiar doborî cu ușurință. 

CITEȘTE ȘTIREA INTEGRAL ȘI VEZI IMAGINILE AICI: VIDEO - Copil de 2 ani, filmat de tatăl său în timp ce târăște un PITON viu pe iarbă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel