5 trucuri pentru un selfie perfect

Toate rețelele de socializare sunt pline de selfie-uri, dar puține dintre ele sunt cu adevărat reușite și pun în evidență cu adevărat persoana. Vezi care sunt cele mai importante și generale sfaturi pentru a iesi bine într-un selfie.

Fiecare dintre noi ajungem să facem câteva mii de selfie-uri până îl obținem pe cel mai bun. Tocmai de accea venim cu câteva trucuri pentru un selfie perfect ce va stânge nunumărate aprecieri.

Găsește unghiul potrivit

Pune-ți în evidență părțile de care ești mândru și care te reprezintă cel mai mult. Fie că ai ochi frumoși, sau un păr de invidiat, asigură-te că se văd bine în poza. Alege cel mai bun unghi al tău, postura în care arăți cel mai bine și cel mai natural, întinde mâna la maximum și abia apoi fă poza. 

Fii atentă la ce se vede în fundal

Folosește cu încredere camera frontală pentru a putea analiza ce se află în spatele tau. Alege cu grijă locul selfie-urilor pentru a evita neplăcerile ce ar putea stârni reacții negative.

Vezi și: Taberele studențești. Mihnea Costoiu, rector UPB: Sunt horror

Cum să arați mai slabă

Atunci când ții camera mai jos decât fața ta, nu faci decât să îți adaugi kilograme. Ține camera la nivelul ochilor și  chiar mai sus puțin, privește în camera și apoi fă poza. Nu ține mâna lipită de corp pentru că astfel va părea mai groasă.  Așează mâna cu care ți telefonul mai sus de linia capului, pentru a evita efectului unui nas mare. În acest fel trăsăturile feței vor fi într-o armonie perfectă.

Fii naturală

Pozele cele mai bune ies atunci când ești tu. Renunță la boticul de rață și la filtrele și efectele exagerate. Învață să te pui în evidență și folosește un machiaj care să-ți stea bine, unul cât mai natural. Dacă ai nevoie de câteva retușuri, aplică un efect cât mai ușor și cât mai puțin vizibil. 

Vezi și: Tommy Cash, reacție dură după ce a fost interzis la Electric Castle

Stai într-o lumină cât mai bună

Ține cont că lumina trebuie să vină din față. Sursele naturale de lumină sunt cele mai recomandate, iar dacă acestea vin din față, puțin deasupra liniei ochilor, trăsăturile tale vor fi puse foarte bine în evidență. Nu folosi blitz-ul, decât în cazuri absolut necesare pentru că atlfel, pozele tale vor fi arse, cu ochii roșii sau fruntea lucioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel