EXCLUSIV  Taberele studențești. Mihnea Costoiu, rector UPB: Sunt horror

Descriere foto:

Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre un subiect delicat privind situaţia unor obiective din ţară. 

Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre taberele școlare și studențești. "Noi ca Universitate ne chinuim de ani de zile să preluăm fostul patrimoniu al taberelor și turismului școlar. Lumea a uitat taberele școlare, taberele studențești care erau. Cea mai cunoscută e la Costinești sau Pârâul Rece. În jurul Bucureștiului sunt terenuri excepționale care sunt în paragină și care aparțin taberelor și pe care Ministerul Tineretului le ține sub obloc. Îmi pare rău că dacă știam că abordăm acest subiect, vă aduceam fotografii. Sunt horror.

La malul mării sunt tabere care sunt pur și simplu în paragină. Ministerul Tineretului și Sportului nu are bani să facă aceste tabere. Universitățile și-au dovedit capacitatea de a investii și de a face proiecte, de a atrage bani. MTS-ul le ține de 30 de ani în paragină. Și vă dau exemple, Valea Prahovei, la mare, Eforie, 2 mai, Costinești o parte din el, Sinaia, Predeal, Timișul de Sus, nu mai zic în țară", a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti, într-un interviu pentru DC News. 

Vezi și: Electric Castle, primul festival din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27