1 Decembrie la Cotroceni. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Președintele Traian Băsescu a organizat, luni seară, la Cotroceni, în Sala Unirii ultima recepţie cu prilejul Zilei Naţionale a României.

VEZI ȘI: Vadim, gafă remarcabilă. Ce a spus despre Bianca Dragușanu

El a spus că, pe 16 noiembrie, românii au avut voinţa mai puternică decât politicienii şi televiziunile, iar politicienii care nu vor înţelege ce vor românii vor fi "spulberaţi" de popor peste câţiva ani.

Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Alexandru Cumpănașu a oferit câteva detalii de ulise de la recepția de la Cotroceni.

"Vă voi spune ce s-a întâmplat pentru că m-am distrat copios văzând ce s-a scris până acum. La această recepție au participat foarte multe persoane. Eu, de exemplu, am vorbit și cu Ludovic Orban, dar și cu Cătălin Predoiu. (...) Traian Băsescu se pregătea să iasă din sală pe ușa pe care ați arătat-o în imagini. La ieșirea respectivă era Liviu Dragnea cu Vasile Dâncu. Eram și eu, dar și alți oameni. Mie mi s-a părut amuzant dialogul între ei. A fost un dialog potrivit pentru un astfel de eveniment. Dragnea și Băsescu și-au aruncat cuțite într-un mod finuț. Erau glume. Traian Băsescu a fost foarte surprins să-l vadă pe Liviu Dragnea la Cotroceni. A rămas uimit. Traian Băsescu a discutat nu doar cu Liviu Dragnea, ci și cu Andreea Pora", a povestit Alexandru Cumpănașu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel