Victor Ponta, în L'Express: Dacă judecătorii mă vor găsi vinovat, voi demisiona

Victor Ponta a acordat un interviu în exclusivitate cotidianului francez L'Express, vineri dimineaţă, cu doar câteva ore înainte de începerea dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură.

"A venit la interviu cu fața tensionată. Vineri, 12 iunie, Victor Ponta, traversează una dintre cele mai grave crize politice din momentul venirii sale la guvernare", scria, vineri, jurnalistul de la L'Express care se întreaba dacă premierul va rămâne la putere până la alegerile legislative din 2016.

Premierul a declarat în interviul pe care l-a acordat că este nevinovat şi a zis că va prezenta procurorului documentele ce-i vor permite să recunoască buna sa credinţă.

"Am fost dezamăgit. În ultimele șase luni, Klaus Iohannis a jucat rolul de arbitru de care țara are nevoie, dar în ultimele zile el a fost doar de o parte, de partea partidului său. Am remarcat că am fost chemat la DNA exact în momentul în care opoziția cerea un vot de încredere în Parlament. Nimeni nu crede că este o coincidență. Cred că opoziția se folosește de procurori într-un scop politic", a zis premierul referindu-se la declarația prin care Klaus Iohannis a cerut demisia întregului Guvern.

Întrebat dacă va demisiona, Victor Ponta a zis: "Dacă judecătorii mă vor găsi vinovat, voi demisiona imediat. Procurorii pot să mă acuze, dar justiția o împart judecătorii. Până acum, nu am fost niciodată în fața unui judecător".

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: "Singura greșeală majoră a lui Victor Ponta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel