Surpriză în Parcul Herăstrău, înainte de Karpatia Horse Show 2016

Eveniment plin de surprize pentru cei care vor fi prezenți duminică, 25 septembrie, ora 12.00, în Parcul Herăstrău, zona Roata Mare. 

La data menționată, bucureștenii sunt invitați la Avanpremiera Karpatia Horse Show 2016, realizat în colaborare cu partenerii Equestrian Adventures și membrii clubului de echitație Western Dream.

Evenimentul va debuta cu pregătirea și accesorizare cailor pentru intrarea la reprezentație. Cei prezenți vor putea urmări o demonstrație de dresaj, acompaniată de acorduri de pianină, apoi o demonstrație de dresaj în tandem, sărituri peste obstacole, o lecție deschisa cu intrebări și răspunsuri despre călărie, iar la final un tur de onoare al sportivilor.

În cadrul pre-evenimentului, publicul va putea afla informații despre Karpatia Horse Show, ce se va desfășura în perioada 30 septembrie - 2 octombrie pe Domeniul Cantacuzino, din Florești, Prahova.

Karpatia Horse Show este singura competiție ecvestră din România organizată pe un domeniu nobiliar și unica din țara noastră, ce găzduiește Concurs Complet Internațional de trei stele (ce include probele obligatorii de dresaj, cross country- sărituri peste obstacole fixe în natură și sărituri peste obstacole mobile, la care participă călăreți bărbați și femei) și Concursul Național de atelaje, disciplină conuri.

Începând de anul acesta, competiția ecvestră și-a schimbat numele din Karpatia Horse Trials în Karpatia Horse Show tocmai pentru a evidenţia îmbinarea între competiţia sportivă şi show-ul ecvestru, la care se adaugă evenimente culturale, sociale şi artistice, parade de ogari, o zonă amplă de food, entertainment și lifestyle.

De unde se pot cumpăra biletele pentru Karpatia Horse Show și cât costă

Vineri, 30 septembrie, accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau on-line (http://www.bilete.ro/karpatia -horse-show-30-sept-02-oct- 2016) și de la punctele de vânzare bilete.ro.
Abonamente și bilete achiziționate în avans, între 20 septembrie și 30 septembrie 2016
Abonament (1 - 2 octombrie): 35 lei
Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 25 lei

Abonamente și bilete achiziționate după 30 septembrie 2016
Abonamente (1 - 2 octombrie): 45 lei
Bilet pentru o zi (01 sau 02 octombrie): 30 lei

Abonamentele și/sau biletele achiziționate în avans vor beneficia de acces prioritar în tribunele acoperite, în limita celor 500 locuri disponibile, fără a se putea rezerva locuri. Fiecare adult care a achiziționat un abonament sau bilet în avans poate fi însotit și de un copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel