Meleșcanu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ. Ponta mi-a spus că pot să fac tot ce vreau. Inclusiv secții de vot în plus

Teodor Meleșcanu a fost, miercuri seara, invitatul lui Rareș Bogdan, făcând câteva dezvăluiri incendiare cu privire la discuțiile pe care le-a avut cu Victor Ponta în privința votului din diaspora.

Întrebat de realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" dacă a avut o discuție cu Victor Ponta, legată de situația votului din diaspora, Meleșcanu a răspuns:

“Da,  i-am și spus foarte clar că voi face tot ce îmi stă în putință, numai că există anumite limite. Și dânsul mi-a spus «poți să faci tot ce vrei, dar să nu creați motive de invalidare a alegerilor». Punct. Asta înseamnă și secții de votare în plus? «Da!». Asta a fost discuția foarte clară pe care am avut-o." 

Citește și: MELEȘCANU, HALUCINANT: Niciun partid nu a dorit rezolvarea votului din diaspora 

De asemenea, Rareș Bogdan l-a întrebat pe fostul ministru de Externe dacă Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Bogdan Teodorescu i-au cerut să încerce blocarea votului românilor la secțiile de vot din diaspora.

“Nu, categoric nu! Dimpotrivă! Chiar și domnul Ponta mi-a spus «fă tot ce este posibil ca să voteze cât mai mulți români». Categoric nu, niciodată. Și apoi nu cred că sunt omul căruia dl . Ponta, dl. Dragnea, să poată să aibă curajul să îi spună un asemenea lucru pentru că ar ști care ar fi răspunsul meu", a declarat fostul șef SIE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel