Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Alina Goghiu: PNL e al lui Băsescu

Călin Popescu Tărceanu a atacat-o dur pe Alina Gorghiu la interviurile DC NEWS LIVE, dar și PNL despre care spune că este ”Partidul Democrat LIberal al domnului Băsescu”.

”Mă uit astăzi la PNL și văd un singurl lucru, o realitate care nu poate fi contestată. PNL nu mai este cel de altă dată. Este, defapt, Partidul Democrat Liberal al domnului Băsescu, cu altă firmă în față. Comportamentul este gen Băsescu. Văd acest acest ”curent politic”, băsismul, întruchipat în PNL. Nu mai are nimic de a face cu liberalismul (...) PNL aplaudă când aude zornăitul de cătușe. Nu mai înțeleg nimic.

În schimb, o să spuneți că stă bine în sondaje. Da, stă bine în sondaje în mod real sau în mod artificial. Eu zic în mod artificial. În momentul de față această situație din sondaje generată de transferul de popularitate de la președinte Iohannis către PNL. Uitați-vă ce se întâmplă cu liderii cei mai importanți ai partidului. Grad de notorietate scăzut și sub 20% cotă de încredere la toți. Lucrul ăsta e un mare semn de întrebare.

Vreau să vă spun că dacă ei o să scoată la Primăria Capitalei un candidat cum este parlamentarul Bușoi, atunci vă garantez că va avea un scor mai mic decât scorul partidului. Asta e marea problemă a PNL-ului. PNL-ul în sine nu generează credibilitate, nu vine cu soluții.

M-am uitat la dezbaterea moțiunii de cenzură. Nu poți să vii ca lider al partidului de Opoziție, ce te doreșt, mă refer la doamna Gorghiu, cu glumițe de doi bani.

Doamna Alina Gorghiu se află la începutul carierei politice și are șansa să învețe. Dacă va învăța, va progresa”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la DC NEWS LIVE.

[citeste si]

Declarația lui Călin Popescu Tăriceanu începe de la 1:37:39.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel