Zheng, Sabalenka şi Muchova, alături de Bertens în semifinalele turneului de la Zhuhai (WTA)

Saisai Zheng (China), Arina Sabalenka (Belarus) şi Karolina Muchova (Cehia) s-au alăturat vineri olandezei Kiki Bertens, care se calificase încă de joi în semifinalele turneului de tenis din oraşul chinez Zhuhai, WTA Elite Trophy, competiţie de consolare pentru cele mai bune 12 jucătoare ce nu şi-au asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor.

Arina Sabalenka a învins-o vineri pe partenera ei din proba de dublu, belgianca Elise Mertens, 6-4, 3-6, 7-5, şi a încheiat astfel pe primul loc grupa D (Trandafir). Sabalenka va juca în semifinale cu Karolina Muchova, care a câştigat grupa B (Camelia) după ce a trecut greu de americanca Sofia Kenin, 6-4, 4-6, 6-3.

Grupa C (Orhideea) a fost câştigată de Saisai Zheng, deşi aceasta s-a înclinat în ultimul mei, 4-6, 3-6, în faţa croatei Petra Martic. Saisai Zheng o va întâlni în semifinale pe Kiki Bertens, care câştigase încă de joi grupa A (Azaleea).

Turneul Campioanelor se dispută la Shenzhen (China) între 27 octombrie şi 3 noiembrie, printre participante fiind şi Simona Halep.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel