X Factor. Florin Ristei, dezvăluire din culise: Voiam să plec...

Delia, Horia Brenciu, Ștefan BănicășCarla’s Dreamsși-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon X Factor”. Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa mixtă a Deliei, formată din concurenți de peste 24 de ani, intră în Bootcamp, iar acestia au fost încurajați de un fost câștigător din echipa sa.

Florin Ristei îi încurajează vineri, de la ora 20.00, la Antena 1,în cel de-a optulea sezon ”X Factor” pe concurenții din echipa Deliei înainte ca aceștia să se lupte pentru un loc pe unul dintre cele patru scaune disponibile în Bootcamp. Câștigătorul celui de-al treilea sezon ”X Factor” le-a povestit concurenților din echipa Deliei emoțiile prin care a trecut în seara finalei. ”Până în ultimul moment eram sigur că Alex Maţaev va fi câștigătorul. Eram deja plin de nervi, am și apucat să îi scriu mamei ”a câștigat ăsta”, iar eu eram negru de supărare și așteptam să anunțe. Deja voiam să plec... O să am vocea lui Dani Oțil în cap pentru totdeauna, cu momentul în care mi-a spus numele. În noaptea aceea a fost cea mai tare cântare din viața mea!”, și-a amintit Florin Ristei, care i-a încurajat pe noii concurenți ai mentorului său.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live. Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel