Wimbledon - Nota finală obținută de Simona Halep

Wimbledon - Nota finală obținută de Simona Halep
Wimbledon - Nota finală obținută de Simona Halep

Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019 într-o manieră impresionantă, iar jurnaliștii sportivi i-au acordat o notă impresionantă pentru jocul său în acest turneu.

Specialiștii Eurosport, televiziunea care a transmis meciurile de la All England Club, au acordat note jucătorilor și jucatoarelor participante la această ediție a turneului de la Wimbledon.

Simona Halep a primit notă maximă, 10, și, bineîmțeles, a fost lăudată. "O finală care s-a încheiat în mai puțîn de o ora, catalogată drept 'cea mai bună partida jucată vreodată de româncă'. Simona a căzut de 100 de ori în carieră și s-a ridicat de tot atâtea ori. A reușit o a două săptămâna la Wimbledon absolut extraordinară, iar în finală i-a aplicat Serenei același tratament pe care americancă l-a aplicat adversarelor din rundele precedente", au scris cei de la Eurosport.

Adversara sa din finală, Serena Williams, a primit doar nota 8. "În finală, Serena Williams a părut, pentru prima oară în carieră ei extraordinară, neputincioasă", a scris sursă citată.

A fost notată și Cori Gauff, junioara care a impresionat anul acesta la Wimbledon, cu o surprinzătoare notă 9. În vârstă de 15 ani, puștoaică a avut un parcurs excelent până a fost învinsă în turul 4 de Simona Halep. Printe cele mai slabe jucătoare de top la Wimbledon 2019 au fost Naomi Osaka și Angelique Kerber, care au primit nota 4.

Citește și:

Susținere pentru Simona Halep. Darren Cahill, zâmbitor lângă fosta sa elevă

Iohannis, distincție pentru Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel