Votează pentru Simona Halep în clasamentul FANUL FAVORIT WTA 2019. Link în articol

Votează pentru Simona Halep în clasamentul FANUL FAVORIT WTA 2019. Link în articol
Votează pentru Simona Halep în clasamentul FANUL FAVORIT WTA 2019. Link în articol

Poate fostul nr. 1 în WTA Simona Halep să surprindă cu un al treilea titlu drept FAN PREFERAT? Totul depinde de votul celor care o apreciază.

Mai sunt trei zile până când se va acorda ”Premiul pentru Fanul Favorit WTA” , iar deceniul pare a fi dominat în special de două jucătoare.

Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska vine pe un val de susținere după o serie uimitoare de șase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns la sfârșit în 2017, când domnia campioană de la Wimbledon, Simona Halep, a luptat coroana din campioana WTA 2015.

Simona Halep a strâns cele mai multe votur pentru ”WTA Fan Favorite” în 2018, trofeu câștigat pentru un al doilea an consecutiv. Cei de la WTA se întreabă, însă, dacă poate Simo să facă față puternicei nr. 1 mondial Ashleigh Barty sau campioanei de la US Open 2019, Bianca Andreescu.

Votat WTA Newcomer of the Year, adolescenta canadiană a devenit prima din țara sa care a câștigat un titlu de single Grand Grand Slam la Flushing Meadows și a fost recent recompensată cu Trofeul Lou Marsh în Canada. Barty și-a câștigat propriile premii, câștigând WTA Player of the Year și o a treia medalie consecutivă Newcombe, după ce a câștigat finala Shiseido WTA din Shenzhen, Turneul Campioanelor.

Faceți clic aici pentru a vota favoritul fanilor WTA din 2019:

https://wtadigital.survey.fm/who-is-your-wta-fan-favorite-for-2019

(Simona Halep este la poziția 25, după Pliskova)

Trio-ul popular se va confrunta și cu o concurență dură din partea campioanei de la Australian Open, Naomi Osaka, apoi Petra Kvitova, de două ori câștigătoare a Wimbledon, Venus și Serena Williams, și multe altele!

Premiul pentru ”FANUL FAVORIT WTA 2019” va fi anunțat vineri, 20 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel