Voiculeț, întâlnire cu părintele cântecului Zorba

[] []

05 feb 2019 / 09:03
Salveaza PDF Comentarii

Nicolae Voiculeț a susținut un concert pe cea mai importantă scenă din Grecia, cu ocazia preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

 Artistul Nicolae Voiculeț a susținut la 1 februarie 2019, concertul organizat de Ambasada României la Atena, cu ocazia preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. La spectacol au fost prezenți reprezentanți ai mediului diplomatic, autorități elene, personalități din mediul cultural-artistic, precum si membri ai comunității românești din Grecia.

Citește și: Ștefan Mitroi: De ce ai nevoie pentru a reuși în afara României. "Se pun niște bariere"

O prezență deosebită la eveniment, a fost cea a cunoscutului artist George Dalaras, cel mai apreciat cântăreț și muzician grec din ultimii 50 de ani, care a venit special pentru a asculta naiul lui Voiculeț, fiind un mare iubitor al doinelor și folclorului românesc. De asemenea, cu prilejul vizitei la Atena, Nicolae Voiculeț a avut onoarea și bucuria de a fi primit în vizită de legendarul compozitor și dirijor Mikis Theodorakis, un zeu al muzicii grecești. A fost o întâlnire istorică, ce crează legături culturale și artistice la cel mai înalt nivel între România și Grecia.

Citește și: Aplicație anti-control pentru firme. Cum funcționează

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24