EXCLUSIV  Ștefan Mitroi: De ce ai nevoie pentru a reuși în afara României. ”Se pun niște bariere”

Rodica Mitu / 04 feb 2019 / 19:41 Salveaza PDF Comentarii

Ștefan Mitroi a explicat, la DCNews, de ce ai nevoie „pentru a-ți face un nume din scris în afara României”.

Scriitorul Ștefan Mitroi a oferit, în cadrul unui interviu acordat DCNews, exemplul lui Chirovici, la rândul lui scriitor. Despre el se vorbește puțin în România. Stabilit în Londra, „le-a plăcut cartea, l-au chemat şi a semnat cu 24 de țări un contract, i-au intrat în cont milioane de euro", a spus Ștefan Mitroi. Mai multe puteți citi AICI.

„Eu cred că există valori care ar putea trece testul european", a spus, ulterior, Ștefan Mitroi. „Dar, din păcate, nu au această șansă, nu pot ajunge acolo. Motoarele sunt acești agenți literari care cu asta se ocupă. Au relații", a explicat Mitroi.

„Îmi spunea un scritor român căruia i-a apărut o carte în Germania că a vrut un contact cu un agent pe care îl știa și nu a putut să intre. Se pun niște bariere. Sunt un fel de zei. Dacă nu ai recomandări, nu te cunosc... Sunt foarte importanți. Ei te fac", a spus acesta la DCNews.

„Este important talentul, dar nu cel mai important lucru pentru a-ți face un nume din scris în afara României", a concluzionat Ștefan Mitroi.

 

 

Vezi și: Ștefan Mitroi, momentul pe care nu-l va uita niciodată: Am început să simt...

 

Video

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25