EXCLUSIV  Ștefan Mitroi, momentul pe care nu-l va uita niciodată: Am început să simt...

Ștefan Mitroi
Ștefan Mitroi

Ștefan Mitroi, scriitor, publicist, ziarist, şi-a început interviul pentru DCNews cu o glumă referitoare la sfârşitul Lumii. Acesta a vorbit şi despre momentul trist care l-a determinat să scrie, dar şi despre succesul răsunător pe care l-a avut.

"Sfârşitul Lumii se amână" este o piesă de teatru care s-a jucat la Teatrul din iaşi. Da, chiar se amână sfârşitul lumii. Dezamăgesc tabloidele, dar bucur mulţi oameni. Cred că se amână sfârşitul lumii, dar se va întâmpla la un moment dat", a spus scriitorul.

"Când mi-au murit părinţii..."

"Am început să simt că am biografie, când mi-au murit părinţii. Atunci am simţit nevoia... A venit proza spre mine, nu m-am dus eu spre ea. Prima carte am publicat-o în 1986, a fost debutul meu editorial. Până la '89, am publicat patru cărţi: trei la editura Eminescu, una la Ion Creangă care a fost într-un tiraj de 100.000 de exemplare. Toate cărţile pe care le voi publica nu vor ajunge prin însumare la tirajul ăsta. Mi-am luat un Olcit cu banii de pe cele patru cărţi", a povestit Ștefan Mitroi.

Interviul integral în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel