Virginia Ruzici: Simona este gata să revină cât mai repede posibil, pentru că este nevinovată!

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep încă aşteaptă o decizie în cazul de dopaj, dar până atunci a postat mai multe fotografii şi clipuri video de la antrenamente. 

"Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a spus Virginia Ruzici într-un dialog cu antrenorul de tenis Daniel Spatz, purtat pe Instagram.

Virginia Ruzici, care i-a fost manager Simonei Halep timp de 14 ani, i-a luat apărarea sportivei imediat după ce scandalul a fost făcut public. 

"O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat.

Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate. Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept.

O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul de susținere al Virginiei Ruzici, conform Prosport

Un alt caz de dopaj zguduie sportul românesc. Floretista Maria Boldor, depistată pozitiv la ostarină 

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, joi, la Gala Sportivul Anului 2022, care are loc la Opera Naţională, că nu îşi explică în niciun fel cazul de dopaj al floretistei Maria Boldor, precizând că nu ştie să mai existe un astfel de incident în scrima românească.

"Din păcate eu nu îmi explic. Nu ştiu în scrimă să mai fi avut un astfel de caz, cu atât mai mult la Maria Boldor, o sportivă foarte, foarte muncitoare, o sportivă care avea şi latura asta a artei, a creaţiei foarte bine dezvoltată. Efectiv nu îmi explic, trebuie să vedem exact ce s-a întâmplat", a afirmat Covaliu.

Acesta s-a arătat îngrijorat nu neapărat de numărul cazurilor de dopaj din sportul românesc, cât de numele celor care au fost depistaţi pozitiv.

"Trebuie să ne îngrijorăm, într-adevăr, cu atât mai mult cu cât sportivii sunt testaţi înainte de marele competiţii. Ei pleacă la competiţii cu certitudinea că sunt curaţi şi că pot concura, după aceste competiţii nu îmi explic ce se întâmplă. Trebuie să aşteptăm care este finalul, până atunci nu ne putem da cu părerea despre un aspect sau altul, trebuie să avem toate datele pentru a şti ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă sunt prea multe cazuri, însă sunt cazuri importante, dacă plecăm inclusiv de la ceea ce s-a întâmplat în cazul Simonei Halep, acum o altă sportivă care a câştigat o medalie anul trecut la Campionatul Mondial...", a completat Mihai Covaliu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel