Viorica Dăncilă, depunere de coroane la Mormântul Ostașului Necunoscut

Dăncilă
Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă va participa, joi, de Ziua Eroilor, la ora 12.00, la ceremonia depunerii de coroane la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol - Bucureşti. 

"Astăzi, Ziua Eroilor este dedicată nu doar memoriei celor care s-au jertfit pentru ţară în războaiele secolelor trecute, ci a tuturor celor care şi-au închinat viaţa, prin jertfă, Patriei şi Naţiunii române - eroilor şi martirilor din închisorile comuniste, celor căzuţi ca membri ai rezistenţei armate anticomuniste, din Revoluţia din decembrie 1989, sau militarilor români căzuţi în teatre de operaţii, în misiunile internaţionale asumate de România, în ultimele decenii.

Guvernul cinsteşte memoria eroilor noştri şi, prin organizarea de manifestări comemorative, îşi exprimă respectul pentru cei care au apărat libertatea şi integritatea poporului român. În această zi, îmi doresc ca fiecare să-şi îndrepte gândurile către cei care şi-au dat viaţa pentru ca naţiunea română să rămână puternică şi demnă. Memorie eternă eroilor români căzuţi la datorie!", transmite premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel