VIDEO. Noi proteste în Belarus, cu mii de oameni. Poliția, pe străzi: Vă cerem să plecați. Încălcați legea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Peste 5 mii de oameni au ieșit deja pe străzile din Minsk la un nou protest împotriva învestirii lui Lukașenko. Poliția face din  nou arestări.

Peste cinci mii de oameni s-au adunat duminică după-amiază în centrul orașului Minsk. Oamenii legii au început să-i împingă pe protestatari de pe bulevardul Pobeditelei, transmite Interfax. Până diseară se așteaptă ca ăn stradă să iasă și mai mulți oameni.

Manifestanții sunt alungați și de pe strada Melnikaite. Mai multe persoane au fost reținute. Totuși, oamenii se adună în mai multe zone din oraș. Unii dintre ei au intrat pe carosabil și au blocat traficul pe bulevardul Pobeditelei. Forțele de securitate folosesc difuzoare pentru a cere audienței să se disperseze.

"Încălcați legile din Belarus privind organizarea manifestațiilor. Vă cerem să placați. Respectați legea și părerea celorlați cetățeni.", este mesajul poliției care răsună pe străzi. În tot acest timp oamenii continuă să scadeze lozinci împotriva celui supranumit ultimul dictator al Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel