Victorii pentru Keys, Bertens şi Muchova, la turneul de la Zhuhai (WTA)

Jucătoarele de tenis Madison Keys (SUA, locul 13 WTA, cap de serie nr. 3), Kiki Bertens (Olanda, 10 WTA, principala favorită) şi Karolina Muchova (Cehia, 26 WTA, cap de serie nr. 11) au obţinut victorii joi în cadrul turneului de tenis de la Zhuhai (China), WTA Elite Trophy, competiţie de consolare pentru jucătoarele care nu au obţinut calificarea la Turneul Campioanelor.

În Grupa C (Orhideea), din care mai face parte chinezoaica Saisai Zheng (40 WTA, cap de serie nr. 12), Keys s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4, în faţa croatei Petra Martic (15 WTA, favorita nr. 5), în timp ce în Grupa A (Azaleea), în care se mai află croata Donna Vekic (20 WTA, cap de serie nr. 8), Bertens a trecut tot în două seturi, 6-4, 6-3, de ucraineanca Daiana Iastremska (24 WTA, cap de serie nr. 10).

În Grupa B (Camelie), în care evoluează şi americanca Sofia Kenin (SUA, 12 WTA, cap de serie nr. 2), Muchova a învins-o în trei seturi, 2-6, 6-2, 7-5, pe cealaltă reprezentantă a SUA, Alison Riske (19 WTA, favorită nr. 7). În Grupa D nu s-au jucat meciuri.

Câştigătoarele celor patru grupe se califică în semifinale. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel