Victor Slav și Bogdan Vlădău, în luptă. Cine va câștiga banii lui Bobonete

Victor Slav, Anca Murgoci, Mariana Dănescu, Paul Ipate, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă, Tily Niculae, Bogdan Vlădău și Simona la Jocuri de celebritate
Victor Slav, Anca Murgoci, Mariana Dănescu, Paul Ipate, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă, Tily Niculae, Bogdan Vlădău și Simona la Jocuri de celebritate

Seară de distracție la Pro TV luni seară, de la ora 23:00! Emisiunea "Jocuri de celebritate" revine cu o nouă ediție cel puțin la fel de veselă ca până acum, așa cum Mihai Bobonete și invitații săi v-au obișnuit deja. 

Luni seară, de la 23:00, Victor Slav, Bogdan Vlădau, Tily Niculae și Mariana Dănescu vor fi conduși în "Jocuri de celebritate" de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Pe canapeaua lui Paul, Victor Slav și Mariana Danescu, simpatica actriță din serialul La Bloc, o vor ajuta pe Anca Murgoci să ajungă cât mai departe în lupta pentru banii lui Bobonete, deoarece își dorește o sală de fitness acasă.

Octavian Strunilă îi va avea alături pe Bogdan Vlădau, Tily Niculae și pe Simona, care își dorește să câștige pentru a pleca într-o excursie în Japonia. Tily Niculae va da tonul glumelor în echipa sa, iar Bogdan Vlădău va face față cu brio tuturor provocărilor.

Cultura cinematografică și muzicală le va fi pusă la încercare prin probe ca CineMIAU și Monoton, iar talentul la mimă și viteză de reacție va fi testat de probele că Pe mână ta, Cu fața la pernă sau Te-ai prins.

[citeste si]

Cum se vor distra cele două echipe, cine va reuși să strângă cele mai multe puncte la probe pentru a ajunge în runda finală și cine va face cele mai bune glume rămâne de văzut la "Jocuri de celebritate", luni, de la 23:00, numai la Pro TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel