Elena Udrea: Este o mare lovitură

1391087228elena udrea
1391087228elena udrea

Elena Udrea a scris un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook.

Vestea că Marioara Murărescu s-a stins din viață a luat-o prin surprindere și pe Elena Udrea care și-a manifestat regretul nemărginit pentru această pierdere imensă pentru poporul român.

VEZI ȘI:  EXCLUSIV. Condurățeanu, adevărul despre Marioara Murărescu: Era o femeie…

"Pierderea Marioarei Murărescu reprezintă o mare lovitură primită de lupta pentru păstrarea tradiţiilor şi datinilor româneşti adevărate. Tezaur Folcloric rămâne un punct de referinţă în istoria culturii tradiţionale a acestui popor. Munca Marioarei Murărescu de peste 30 de ani nu va fi uitată niciodată şi-i vom păstra cu toţii o vie amintire celei care ne-a învăţat atât de multă vreme ce înseamnă să fii cu adevărat român. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să-i protejeze pe membrii îndureraţi ai familiei sale!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

De asemenea, Victor Ponta a trimis condoleanțe familiei regretatei prezentatoare TV: "Vreau să transmit condoleanțe și întreaga mea solidaritate cu familia realizatoarei de televiziune Marioara Murărescu. Este o pierdere grea pentru toți românii care au apreciat-o și s-au bucurat timp de trei decenii de emisiunea „Tezaur folcloric” de la TVR. Dumnezeu s-o odihnească în pace!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel