Victor Ponta a rupt pactul de coabitare. Victor Ciutacu: Liber la măcel. Va fi sânge pe pereți

Premierul Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu președintele Traian Băsescu. Jurnalistul Victor Ciutacu se așteaptă la măcel în campania prezidențială. 

"Ponta i-a transmis lui Băsescu, în direct la România TV, că faimosul pact de coabitare poate fi folosit de acum ca hârtie igienică. În timpul anunțului, a dat drumul scrisorii oficiale. Chiar dacă-i târziu, iar eu îmi păstrez opinia că mizeria aia de document nu trebuia nici măcar negociată, nu semnată, bine că a făcut gestul și acum. Papirusul ăla blestemat, de existența căruia-s vinovați în egală măsură Ponta, Antonescu și Dragnea, declarat ieri țeapă de semnatarul de la Cotroceni, n-a făcut altceva decât să-i lungească viața politică lui Băsescu. Sinistrul trebuia presat de la înălțimea celor 70% mandate din Parlament și izolat. Era ca peștele scos din baltă. Mai horcăia olecuță, dădea-n tremurici și stingea lumina. L-au dat la apă și a înviat. Cu teroriștii nu stai la tratative, fiindcă generezi precedente periculoase. Intri în forță peste ei cu mascații și închizi jocul. E cinic și sângeros, dar extrem de eficient", a scris jurnalistul, pe blogul său

Victor Ciutacu a conchis: "De-acum e care pe care. O să fie sânge pe pereți în campania electorală. Dacă Ponta nu-i blat cu Băsescu. Mă încăpățânez să nu-l cred capabil de o asemenea ticăloșie. Fie și pentru că, în perspectivă postelectorală, n-are nici un interes să-l încurce ăla". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel